Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

Soft skills voor topstarters: van 'leading you' naar 'leading others'

2 minuten leesplezier
Geschreven door
Planet Talent

Ning De Baere, onze Learning Community Manager, is zelf ook topstarter. Na haar master Pedagogische Wetenschappen: Opleidingskunde ging ze meteen fulltime aan de slag bij Planet Talent. Een dankbaar perspectief voor het opstellen van een ontwikkelingsplan voor haar mede topstarters.

Dat vonden ze bij De Opleidingscoach ook, daarom vroegen ze Ning om haar ervaring te delen met andere startende L&D Professionals. 

Tijdens haar eerste jaar ontwikkelde Ning o.a. een leerstrategie voor Planet Talent. Daaruit volgde de Impact AcadeME voor topstarters: een intensief leertraject met maandelijkse events, tweedaagse bootcamps, opleidingen en ook online cursussen die gericht zijn op het verwerven van essentiële soft skills

Topstarters doen groeien: focus op soft skills

focus op soft skills topstarters doen groeien

"Als L&D professionals moeten we afstappen van het idee dat we werknemers alles zelf moeten aanleren. Ontwikkelen gaat niet enkel over het ontwerpen en leveren van opleidingen, het gaat erom dat we continu en onafhankelijk leren mogelijk maken." 

Benieuwd hoe Ning de Planet Talent topstarters effectief begeleidt in hun professionele ontwikkeling? Lees hier het volledige artikel.

 

Bestel topstarters Geschreven door Planet Talent

Misschien wil je dit ook lezen