Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

Trek jong talent aan

Jong talent wil meer. Meer dan een ‘marktconform loon en extralegale voordelen’. Meer dan één keer per jaar een evaluatiegesprek. Ze hechten belang aan een bedrijfscultuur die bij hen past, staan stil bij duurzame mobiliteit en waken over hun work-life balance. De nieuwste lichting wil écht impact maken. En ze zijn bereid om daarvoor hard te werken en continu bij te leren. Je positioneren als een aantrekkelijke werkgever was daarom nog nooit zo belangrijk. Wij helpen je die positie te versterken om zo het juiste talent aan te trekken én te behouden.

Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_1651513

Onze aanpak

Hoe we dat doen? Door op een duurzame manier om te gaan met de war for talent. Onze campagne schakelt mee met de afstudeerpieken van het onderwijssysteem. Zo genereren we heel het jaar door een constante instroom aan topstarters. En stellen we je proactief de juiste mensen voor.

PT_aboutus_icons

Kies een topstarter

Gedreven topstarters groeien niet aan de bomen. Daarom stellen we deze gemotiveerde starters voor van zodra ze beschikbaar zijn. Jij ontvangt geen spervuur aan cv’s maar maakt je keuze uit diegenen die wij specifiek voor jou geselecteerd hebben. Het doel? De perfecte match op basis van mentaliteit en bedrijfscultuur.

Lees meer over het selectieproces

img_topstarter_2_c

Versterk je team

Impact vanaf dag één, voor minder doen we het niet. Topstarters zijn schoolverlaters die nog veel moeten leren, maar ze zijn geselecteerd op basis van hun sterk leervermogen en go-getter mentaliteit. Onze coaching stimuleert hun positieve invloed op je resultaten, team en bedrijfscultuur. Altijd met oog op de lange termijn.

Vraag een intake aan

img_topstarter_2_c

Focus op je business

Carrièremanagement, soft skills, personal development… Elke topstarter doorloopt het volledige groeiprogramma. Zo kan jij je focussen op de kern van jouw job. Door regelmatig formele feedbackmomenten in te plannen, ben je wel nauw betrokken. Zo hou je samen met de coach een vinger aan de pols.

Ontdek de Impact AcadeME

img_topstarter_2_c

Boost je leadership(skills)

Ook jij wordt deel van onze community. Via de coach, nieuwsbrieven en events ontvang je advies op maat. Dat doen we vanuit de praktijk: geen consultants die je komen zeggen wat je moet doen, maar coaches die hun best practices in het werken met young graduates graag met je delen.

Maak kennis met de coaches

img_topstarter_2_c

Werf ze aan

Na twee jaar is de topstarter klaar voor een nieuwe uitdaging, binnen jouw organisatie! Het moment voor de kosteloze transfer van onze payroll naar die van jou. Veel topstarters groeien bijvoorbeeld door naar een rol als team lead of project manager. Een bewezen succesformule: meer dan 70% van onze topstarters transfereert.

Vraag een intake aan

img_topstarter_2_c

Klaar voor de toekomst

Ben je benieuwd naar wat topstarters voor jou kunnen betekenen? Laat ze dan geen vacatures vullen, maar cruciale rollen vervullen. We streven ernaar om hen niet alleen klaar te maken voor een job, maar voor de toekomst. En daarmee bij te dragen aan het toekomstige succes van jouw organisatie. Jij focust op de hard skills, en wij werken elke dag aan het versterken van hun soft skills.
Bekijk ons gerust als een strategische, maar heel pragmatische partner. Deel je onze visie? Dan komen wij graag eens langs.

 

Neem contact op

Neem contact op met ons