22/10/2020

Het verhaal van Jana, consultant in IT management

Jana Sarens startte haar carrière bij Planet Talent. Hoog tijd om terug te blikken op haar parcours. Wat was voor haar de meerwaarde van Planet Talent?

geschreven door: Planet Talent
Jana Sarens bij Planet Talent
Deel blogpost:

Van de schoolbanken naar Planet Talent

Toen ik net van de universiteit afstudeerde, wist ik nog niet helemaal welke functie ik wou opnemen. Via een studiebeurs kwam ik terecht bij Planet Talent. De organisatie sprak me onmiddellijk aan omwille van hun nauwe opvolging en begeleiding gedurende de beginjaren in de professionele wereld.

Algauw solliciteerde ik bij hen, ging ik er aan de slag en zette ik de eerste stappen richting mijn toekomstige carrière. Zo kreeg ik vier jaar lang de kans om voor Hewlett Packard Enterprise te werken en er mijn eerste ervaring op te doen."Mijn advies is heel simpel. Durf doen!"

 

 

 

Een persoonlijke begeleiding

Planet Talent was voor mij de ideale werkgever omdat ze van dag één in mij geloofden. Mijn traject begon met een interessant bootcamp en daarnaast volgde ik ook enkele trainingssessies om onder andere mijn soft skills te verbeteren. Op die manier verkleinde de kloof tussen het studeren aan de universiteit en een reële werkomgeving.

Tijdens mijn carrière bij Planet Taelnt werd ik regelmatig opgevolgd en stond mijn coach altijd klaar om extra steun te bieden. Hierdoor wist ik dat ik moest  blijven doorzetten, ook wanneer ik er soms eens wat minder vertrouwen in had.

De weg naar succes

Na de vier interessante jaren bij Planet Talent, kreeg ik de kans te transfereren naar Hewlett Packard Enterprise. Wat begon met interne projecten, mondde uit in grote opdrachten die soms over miljoenen gaan. Als ik zie waar ik me vandaag bevind, wil ik starters aanraden om zoveel mogelijk kansen te grijpen die op je pad komen. Mijn advies is dus heel simpel. Durf doen!

 

Gerelateerde posts