04/11/2020

Het verhaal van Lisa, consultant in IT Sales

Lisa Hendrickx is een aantal jaar geleden haar carrière bij Planet Talent begonnen als ambitieuze consultant in IT Sales bij web agency Calibrate. Hoog tijd om even terug te blikken op haar parcours. Hoe heeft Lisa de samenwerking met Planet Talent ervaren?

geschreven door: Planet Talent
Lisa Hendrickx bij Planet Talent
Deel blogpost:

Van de schoolbanken naar Planet Talent

"Planet Talent mij proactief gecontacteerd toen ik als student bezig was met mijn thesis tijdens de laatste maanden van mijn opleiding. Ik vond die persoonlijke aanpak echt een meerwaarde, want je hebt als schoolverlater geen ervaring met solliciteren.

 

Ook tijdens sollicitatiegesprekken bij klanten van hen vond ik het  geruststellend dat Planet Talent het gesprek mee begeleid en ondersteund heeft. Dat vond ik echt een meerwaarde als schoolverlater!"

 


Cultural fit en coaching

"Bij het zoeken naar een geschikte klant voor mij heeft Planet Talent veel aandacht besteed aan de cultural fit zodat ik mij goed zou voelen bij het bedrijf waar ik geplaatst zou worden.

 

Ik werd bij de start van mijn carrière bij Planet Talent ook wekelijks begeleid door een persoonlijke coach. Hij keek samen met mij naar de noden die ik op dat moment nodig had. Hij zorgde ervoor dat ik mij kon ontwikkelen in een functie waarvan ik in eerste instantie niet goed wist wat het precies inhield."

 

 


Planet Talent zorgde ervoor dat ik mij kon ontwikkelen in een functie waarvan ik in eerste instantie niet goed wist wat het precies inhield.

 

Interessante opleidingen

"In het begin van je carrière ben je onzeker over bepaalde zaken. Het feit dat Planet Talent proactief meedenkt en interessante opleidingen aanbiedt om je te helpen groeien heeft mij écht geholpen in mijn ontwikkeling. Ik vond het zalig om met hen te werken.

 

Ook tijdens mijn opdracht bij Calibrate stond Planet Talent steeds klaar voor mij als ik hulp of advies nodig had over iets waar Calibrate mij niet direct bij kon helpen. Mocht ik opnieuw kunnen beginnen, ik zou het niet anders gedaan hebben."

"Mocht ik opnieuw kunnen beginnen, ik zou het niet anders gedaan hebben."

 

Advies voor jonge starters?

"Neem contact op met Planet Talent en luister naar de mogelijkheden. Maar vooral: wees zelfzeker. Je denkt dat je niet veel te bieden hebt omdat je nog niet veel ervaring hebt, maar de reden dat Planet Talent jou kiest wil zeggen dat ze in jou geloven en dat moet jijzelf ook geloven.

 

Kom met vernieuwende ideeën en doe wat je graag doet, want dan ga je het ook altijd goed doen."

"Wees zelfzeker en kom met vernieuwende ideeëen"

Gerelateerde posts