Topstarters in ICT, sales & management

« News overview

Het verhaal van Jens, Topstarter in ICT

“Planet Talent is méér dan een springplank. Het team laat je ook een sierlijke sprong maken en zorgt ervoor dat je uitstekend terechtkomt – in een bedrijf dat perfect bij jou past.”

“De automobielsector is mijn habitat. Om de productieprocessen te optimaliseren, configureer ik software en implementeer ik nieuwe functionaliteiten met Java en XML. Duikt er een probleem op? Dan graaf ik naar de oorzaak, zodat het zich niet opnieuw voordoet.”

Coaching, trainingen en uitdagingen

“Planet Talent hielp me om daarvoor de nodige certificaten binnen te halen: ITIL (Information Technology Infrastructure Library) en Java 6 Certified Associate. Zo kregen mijn kennis en marktwaarde meteen een flinke boost.”

“Ik greep ook de kans om mijn Zweedse en Chinese collega’s te ontmoeten in hún land. Ik verzorgde in Zweden een basisopleiding voor helpdeskmedewerkers. En verbleef drie weken in het Chinese Daqing om er een assemblagefabriek mee op te starten.”

“Momenteel combineer ik nog de voordelen van Planet Talent én de klant. Maar daar komt binnenkort een einde aan, wanneer ik definitief overstap naar de autobouwer. Ik zal de events en de extra opleidingen van Planet Talent zeker missen. De gerichte coaching en training lanceerden tenslotte mijn carrière.”

‘Flinke boost voor kennis en marktwaarde’

Zit er in jou ook een Topstarter?

Jens is topstarter bij Planet Talent. Ook geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Ontdek hier hoe je jouw carrière een vliegende start geeft.

Share on Facebook Share on LinkedIN