Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

Ben jij klaar om je carrière-dromen waar te maken?

Bezit jij het topstarters-DNA? Je bent een ambitieuze en gedreven starter op zoek naar dé job. Wij bieden een job die jou op het lijf geschreven staat. Ook het bedrijf waar je terechtkomt is helemaal jouw ding.

Kiezen voor Planet Talent is kiezen voor een persoonlijk programma waardoor je sneller groeit dan je had durven dromen. Het programma bevat persoonlijke coaching, labcafés, webinars, bootcamps … Je hard skills en zéker ook je soft skills worden aangescherpt. Ten slotte kom je terecht in een netwerk van topstarters, coaches en experten waar kennis delen centraal staat.

Onze drijfveer? Wij zijn ervan overtuigd dat jong talent een impact kan maken in uitdagende jobs.

Versnel je groei Al 431 CV's werden ingediend
Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_1028689

Hoe word je een topstarter?

Om het tot topstarter te schoppen, moet je een aantal stappen doorlopen. Zo leren we elkaar beter kennen en gaan we op zoek naar de juiste match tussen jouw ambities en uitdagende opdrachten bij klanten. Dé match die jouw carrière lanceert.

Werken bij Planet Talent is veel meer dan een traineeship dat je klaarstoomt voor een job. Je legt hier de basis voor een succesvolle carrière en ontwikkelt zowel je skills als jezelf.

Aan de slag

Laat je gegevens achter

Weet je al perfect wat jouw droomjob is? Go for it! Nog niet helemaal zeker? Kies voor een spontane sollicitatie en we gaan samen op zoek. Laat via onze tool je informatie achter en volg je sollicitatie op de voet op. Wij hebben niet veel van je nodig, enkel een paar gegevens en je cv. Extra punten scoor je door je LinkedIn-profiel te linken. Dit alles duurt niet langer dan 5 minuten… beloofd!

Registreer je

CV

Melk bij de koffie?

Een eerste gesprek om elkaar beter te leren kennen. Jouw interesses, persoonlijkheid en ambities komen naar boven terwijl wij nagaan of jij uit het goede hout gesneden bent. Heb jij alles in je om te groeien? En betekenen wij een grote toegevoegde waarde voor jouw carrière? Dat zullen we samen ontdekken.

Boek een gesprek in

Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_757131_6x4

Test jezelf

Na het eerste gesprek vragen we je om een assessment in te vullen. Met deze wetenschappelijke test komen wij (en jij!) veel te weten over je leervermogen, energieniveau, autonomie… Daarmee gaan we op zoek naar een match op vlak van jobinhoud en bedrijfscultuur: misschien is dat een innovatieve kmo of wie weet kom jij beter tot je recht in een internationale omgeving.

Laptop-435566-edited

Kies een opdracht

Tijd voor het gesprek met één van onze coaches. Jouw uniek profiel hebben we ondertussen helemaal in kaart gebracht. In dit gesprek lichten we de verschillende opdrachten toe waarin jij, volgens ons, het beste zou passen.

Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_634624

De bal ligt in jouw kamp

Ga je akkoord met onze voorwaarden? Jij beslist of je de uitdaging aangaat en maakt een vastberaden keuze tussen de verschillende opdrachten. No worries, wij beantwoorden al jouw vragen.

Bekijk onze FAQ

Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_1747168

Op bezoek bij de klant

Overtuigd van jouw kwaliteiten stellen we je voor bij het management van de klant. Jouw kans om het beste van jezelf te geven tijdens een ‘ronde tafel’ gesprek. Ook de coach is aanwezig om alles in goede banen te leiden. De lat ligt hoog, maar wij geloven in jouw kunnen. Ready, set, go!

conference-room-digital-nomad-discussion-1181405

Fantastisch nieuws

Jij bent een topstarter! Je begint te werken bij onze klant. Elke dag knallen in wat je graag doet, zalig toch?! Hiertegenover staat een vast contract, een auto, een gsm en nog veel meer. Dit betekent ook jouw start in de Impact AcadeME. Welcome aboard!

Meer over de Impact AcadeME

Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_782677
PT_website_beeld_in_a_Stefaan

Een topstarter aan het woord

Als topstarter kom je er sowieso, maar met Planet Talent kom je er gewoon veel sneller.

Stefaan Truijen - Topstarter in IT
Versnel je groei

Waarin kan je een topstarter worden

Carrière maken in IT?

Jij hebt een IT-diploma op zak. Je wil de nieuwste technologie ontdekken om daarmee administratieve, commerciële of industriële omgevingen te innoveren. Jouw aanpak? Altijd eerst analyseren, dan uitvoeren. Met als succesingrediënten een onovertrefbare klantgerichtheid en een passie voor technologie.

Nieuwkomer in IT

Je hebt interesse in technologie en een sterk analytisch vermogen? Dan kan je zeker werken in de wondere IT-wereld, ook zonder IT-diploma. Technologie is overal een belangrijke drijfveer. Nét jij kan de belangrijke schakel vormen tussen die technologie en de business.

Carrière maken in sales?

Kan jij ook al jouw vrienden overtuigen? Zijn je mondigheid en creativiteit je grootste troeven? Dan is sales iets voor jou. Wij hebben opdrachten in de volledige verkoopcyclus: van presales over new business development tot relationship management. Verkopen zit in je bloed, en een diploma economie of IT staat op je schouw.

Carrière maken in management?

Jij garandeert geslaagde projecten. De werkwijze, het budget, de vooruitgang, de kwaliteit: je hebt alles onder controle. Je bent een ingenieur met economische bagage of een econoom met een hart voor technologie. En je zet altijd het resultaat voorop – of je nu in de IT-sector of een andere sector aan de slag gaat.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bruisende community van topstarters, coaches en experts met één gemeenschappelijk doel: jou sneller doen groeien. Al meer dan 20 jaar zien wij jong talent uitblinken in uitdagende jobs.

Kennis delen staat hier centraal. Everyone is a teacher, everyone is a student! Iedereen leert van elkaar en van experts op labcafés, webinars, bootcamps, … Op die manier barst jij als young professional uit jouw voegen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Voor minder doen we het niet!

PT_aboutus_iconsOntmoet de coaches

pt_visual

Bekijk onze blogs

Ook topstarter worden

Solliciteer nu