Topstarters in ICT, sales & management

Topstarters, dat zijn pas afgestudeerden die niet op zoek zijn naar een job, maar naar dé job.
De job waarin ze kunnen blijven leren. De job waarin innovatie en uitdaging centraal staan. De job die het maximum vraagt van hun technische kennis en communicatieve vaardigheden. Maar vooral ook ruimte laat om te blijven groeien.

Onze Topstarters hebben elk hun eigen achtergrond en diploma. En ze willen elk op hun eigen manier het verschil maken. Daarom creëren we voor iedereen een persoonlijk coaching traject. Elke Topstarter bewandelt een eigen groeipad en ontwikkelt zijn/haar specifieke talenten. Toch hebben ze allemaal dezelfde bestemming: een succesvolle start en een boost voor de rest van hun carrière.

FAQ Vacatures  Testimonials

“Als Topstarter kom je er sowieso, maar met Planet Talent kom je er gewoon veel sneller.”

Planet Talent doet je sneller groeien

Geef je carrière een vliegende start.

Topstarter in IT

Jij ontwerpt, bouwt, onderhoudt of beheert software, datacenters en netwerken. Je maakt gebruik van de nieuwste technologie om zowel administratieve, commerciële als industriële omgevingen te innoveren. Je aanpak? Altijd eerst analyseren, dan uitvoeren. Met als succesingrediënten een onovertrefbare klantgerichtheid en een passie voor technologie.

Topstarter in sales

Jij zorgt voor meerwaarde in de volledige verkoopcyclus van producten of diensten: van presales over new business development tot relationship management. Verkopen zit in je bloed, en een diploma in de economie of IT staat op je schouw. Jij maakt je onmisbaar als:

Topstarter in management

Jij garandeert geslaagde projecten. De werkwijze, het budget, de vooruitgang, de kwaliteit: je hebt alles onder controle. Je bent een ingenieur met economische bagage, of een econoom met een hart voor technologie. En je zet altijd het resultaat voorop – of je nu in de IT-sector of een andere industrie aan de slag gaat. Want jij bent:

Solliciteer     Mail me     Bel me

Onze Topstarter events en opleidingen

Webinars

Tijdens een webinar kan je rechtstreeks vragen stellen aan ervaren rotten uit het vak. Onze IT-, sales- en managementexperts delen met plezier hun kennis en zetten je meteen aan het werk met hun concrete tips & tricks.

Voor meer info.

Bekijk onze kalender

Bootcamp

De volgende lading Topstarters wordt klaargestoomd op het bootcamp van 20 en 21 september 2018.

Voor meer info.

Bekijk onze kalender

Labcafés

Donderdag 17 mei zijn alle Topstarters welkom op ons labcafé voor een avond network, chill and learn.

Voor meer info.

Bekijk onze kalender

"Ik voel me nooit alleen, maar ze nemen me ook niet voor alles bij de hand. De perfecte situatie voor een pas afgestudeerde."