Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

FAQ

Al heel onze site doorploegd, maar je blijft op je honger zitten? Ontdek hier het antwoord op al jouw vragen. 

Het programma bestaat uit 7 onderdelen:

  • Online platform: De centrale tool voor feedback en voorbereidingen voor coachsessies. Daarnaast staat het platform boordevol cursussen op vlak van hard -en soft skills.
  • Personal coaching: Persoonlijke gesprekken met een expert die doelstellingen voorop stelt en jouw groei in kaart brengt.
  • Lab cafés: Elke maand nodigen wij een expert uit om zijn/haar visie uit de doeken te doen. Zo ben je op de hoogte van de veranderingen in de VUCA-wereld.
  • Webinars met experts: Gevarieerd programma aan opleidingen waaruit jij kan kiezen. Interactie met een expert biedt ongeloofelijk veel interessante inzichten.
  • Workshops & Serious Games: Offline en hands-on training op vlak van klantgerichtheid, insights, assertiviteit, leadership...
  • Sportprogramma: Een gezonde geest in een gezond lichaam. Van samen trainen tot tips rond gezonde voeding staan hier op het programma.
  • Bootcamp: Vijfdaagse waarin je je grenzen verlegt. Zowel op fysiek als intellectueel vlak wordt jij uitgedaagd.

Het bootcamp is een vijfdaagse training. Verschillende experten komen langs om je soft skills aan te scherpen. Naast de intellectuele prikkel is er natuurlijk ook plaats voor sport en ontspanning met je collega’s.

De snelle technologische evolutie zal een enorme impact hebben op onze jobs en op de nodige competenties van de ‘workforce of the future’ waartoe jij zal behoren. Naast goede tech-skills zullen de zogenaamde socio-emotionele skills steeds belangrijker worden. Bij Planet Talent willen wij jonge talenten klaarstomen voor de toekomst. Goed leiderschap zorgt er vandaag ook al voor dat je betere resultaten haalt, betere relaties uitbouwt, betere beslissingen neemt en steviger in je schoenen staat. En dit zowel in je job als in zowat alle aspecten van je leven.

Dat is heel goed nieuws. Dan besef je waarschijnlijk al goed hoe belangrijk ze zijn. Niemand is ooit klaar met zichzelf te ontwikkelen. Ons programma is op maat van elk individu en biedt uitdagingen in elke fase van je carrière.

Zeker weten. In geen enkele job zit je op een eiland. Klantgerichtheid, samenwerken, ownership nemen, feedback vragen, … niemand kan vandaag nog zonder.

Uiteraard! Specifieke job skills komen aan bod in de opleiding bij de klant. Via labcafés en webinars met experten krijg je zicht op het bredere kader van de markt en de nieuwste ontwikkelingen. Er is ook een uitgebreid online aanbod aan technische en management trainingen.

Beide komen hier aan bod. We werken samen met verschillende domeinexperten. Zij spelen vaak een rol bij onze webinars, workshops en op het bootcamp. Ook op labcafés komen diverse sprekers. Dit kunnen zowel sprekers van het interne team zijn als externe.

Nee, we verplichten niemand om deel te nemen aan trainingen. We zijn er echter wel van overtuigd dat deelname aan trainingen jouw groei bevordert.

De meeste trainingen vinden plaats tijdens de werkuren. Labcafés gaan door na de uren, hier staat naast de intellectuele prikkel ook de community centraal. Eens bijpraten met collega’s die je niet vaak ziet, kan soms verhelderend werken.