Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

FAQ

Al heel onze site doorploegd, maar je blijft op je honger zitten? Ontdek hier het antwoord op al jouw vragen. 

  • Opdrachten in IT waarbinnen gediplomeerde IT-ers en ingenieurs aan uitdagende projecten meewerken (bv. developers, architecten, security, infrastructuur, data science)
  • Opdrachten die de link tussen de business en IT leggen waarvoor je geen IT-diploma moet hebben (bv. business-analisten en application consultants)
  • Opdrachten in sales, zowel business development,accountmanagement en inside sales als marketing.
  • Opdrachten in management zoals projectmanagement, servicemanagement en aankoop.

Helemaal niet. Onder onze klanten zijn er enkele vooraanstaande IT consulting bedrijven.

Onze coaches bespreken met jou welke opdrachten passen bij jouw profiel. Na de ‘ronde tafel’ beslissen we samen met jou en de betrokken klant waar je start.

Zeker weten! Onze klanten rekenen op Planet Talent om jonge talenten te introduceren met als doel ze sneller te doen doorgroeien. De klanten hechten erg veel belang aan het functioneren, de groei en het welzijn van de topstarters.

In de matching houden wij hier veel rekening mee.

De inhoud en verantwoordelijkheden van onze topstarters zijn steeds in evolutie. Reken dus op voldoende variatie en leermogelijkheden binnen onze langetermijnopdrachten. Wil je toch van iets anders proeven en kan dat niet bij de betreffende klant, dan hermatchen wij jou op een andere opdracht.

We doen er echt alles aan om de juiste match te maken. Toch kan het gebeuren dat niet alles loopt zoals je verwacht en gehoopt had. Aarzel niet en neem dit op met je coach. Hij of zij heeft immers een prima relatie met de klant en kan waarschijnlijk één en ander opklaren. Is het water echt te diep dan zorgen wij voor een andere opdracht binnen onze portefeuille. Dat heet engagement.