Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

FAQ

Al heel onze site doorploegd, maar je blijft op je honger zitten? Ontdek hier het antwoord op al jouw vragen. 

Topstarters, dat zijn pas afgestudeerden die niet op zoek zijn naar een job, maar naar dé job. De job waarin ze kunnen blijven leren. De job waarin innovatie en uitdaging centraal staan. En die vooral ook ruimte laat om te blijven groeien.

  • Bachelor IT: Elektronica & ICT, Toegepaste Informatica, …
  • Master IT: Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen, Industrieel Ingenieur Elektronica-ICT,…
  • Master Economie: Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelswetenschappen, …
  • Andere masters: zonder diploma in IT of economie kan je hier zeker ook aan de slag. Met een analytisch denkvermogen en een sterke interesse in technologie, sales, marketing of management kom je al heel ver!

Je kan best solliciteren in het jaar dat je afstudeert. Zo zorg je voor zekerheid over je job en kan je je concentreren op je examens. Na een welverdiende vakantie kan je dan effectief aan de slag. Zoek je een stageplaats, neem dan tijdig contact op in je voorlaatste jaar.

Onze topstarters komen terecht in verschillende rollen in IT, sales, marketing en management. Het betreft hier telkens rollen en organisaties waarbinnen starters kunnen groeien en het verschil kunnen maken vanaf dag 1. Op onze website vind je een greep uit onze vacatures. Dit is echter slechts een momentopname. Wekelijks komen er nieuwe, boeiende uitdagingen bij.