Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

FAQ

Al heel onze site doorploegd, maar je blijft op je honger zitten? Ontdek hier het antwoord op al jouw vragen. 

Via maandelijkse labcafés kan je in contact blijven met je collega’s. Daarnaast hebben we op Facebook ook een groep voor alle topstarters waar informatie wordt gedeeld. Via een online platform kan je elkaar feedback en complimenten geven.

Zéker, graag zelfs. ‘Kennis delen’ is één van onze basiswaarden en we steunen dus elke vorm hiervan. Zo gaf een alumnus een labcafé over cloud computing. Ooit een topstarter, nu een expert in zijn vak.

Vragen die te maken hebben met je job kan je altijd aan je coach stellen. Meer praktische zaken, vraag je beter aan onze Office Coordinator.

Wanneer je komt werken bij Planet Talent krijg je ‘the best of both worlds’. Hard skills leer je bij de klant en ook soft skills worden aangescherpt. Daarnaast krijg je goede arbeidsvoorwaarden met een marktconform loon, een wagen, een gsm, een verzekering, een dagvergoeding, …

Wij geloven meer in coachen dan in evalueren. Uiteraard is het nuttig om af en toe je voortgang te checken. We doen dit aan de hand van 360° check en peilen naar de kwaliteit van je werk, je evolutie bij de klant en je deelname aan het programma. Centraal hierbij staan de waarden van Planet Talent : Klantgericht – teamwork – growth mindset.