Traineeships bij Planet Talent

Stoom jezelf klaar voor de toekomst met 1 van onze 5 traineeships. In elk traineeship neem je deel aan een specifiek opleidingsprogramma waarin je jouw job skills aanscherpt. En in onze Impact AcadeME focus je op jouw persoonlijke groei en het ontwikkelen van je soft skills. Tegelijkertijd start je meteen in een opdracht bij één van onze klanten. Niet zomaar een bedrijf, maar de start-up, kmo of multinational die het best bij jouw ambities past. Zo blijf je leren, maak je impact vanaf dag één en word je een echte topstarter.

Business & technology traineeship

Wie de link kan leggen tussen business processen en IT verzekert zich van een boeiende carrière. Kies je voor het traineeship business & technology, dan word je precies daar voor klaargestoomd.

Lees de brochure

IT infrastructure

IT infrastructure traineeship

Als ambitieuze IT’er met een passie voor systemen en netwerken wil je een uitdagende rol vervullen. Een complex takenpakket, boeiende projecten en het continu bijschaven van je technische kennis – voor minder doe je het niet? Dan is dit traineeship vast iets voor jou.

Lees de brochure

IT development traineeship

Ontwikkelaars die niet alleen technisch sterk, maar ook communicatief en innovatief zijn, verzekeren zich van een boeiende carrière. Kies je voor het traineeship IT development, dan word je precies daarvoor klaargestoomd.

Lees de brochure

Business & IT

Sales traineeship

De sales van vandaag schakelt snel en is een echte problemsolver. Hij/zij moet de noden van de klant volledig begrijpen en de waarden van het bedrijf met trots uitdragen. Iets voor jou? Dit traineeship combineert theoretische kennis met een hands-on aanpak en lanceert je zo de sales wereld in.

Lees de brochure

Traineeship management

Management traineeship

Transformatie of digitalisatie, modernisering of herstructurering: je kan er niet om heen. Organisaties die ook in de toekomst relevant willen blijven, moeten zichzelf continu heruitvinden. En daar hebben ze gedreven managers voor nodig. Dit traineeship combineert theoretische kennis met een hands-on aanpak en stoomt je on the job klaar voor de bedrijven van morgen.

Lees de brochure

Ben je er nog niet uit?

Je bent geograaf, marketeer, bioloog of linguïst dus je hebt een carrière in IT nog nooit overwogen? Of je wil wel starten in een traineeship, maar je weet niet zeker of het iets voor jou is? Think again! Deze diploma's en nog vele andere vormen een uitstekende basis voor onze traineeships. Want met een analytisch denkvermogen en een sterke interesse in technologie kom je al heel ver.

Start je carrière
wendbaarheid linkedin

Bekijk onze blogs

Ook topstarter worden

Stel je kandidaat