Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

Werken als topstarter

Als topstarter kom je terecht in een bruisende community, een netwerk gevuld met gelijkgezinde knappe koppen. Mensen die van aanpakken weten en elke dag willen bijleren. Dat doen we tijdens webinars, workshops, labcafés en bootcamps. Je krijgt ook toegang tot een uniek online groeiplatform vol met cursussen die je nét dat tikkeltje voorsprong geven op de rest. Kortom: je schaaft je hard skills bij in je opdracht bij de klant en aan je soft skills werk je continu in onze Impact AcadeME.

Meer over Impact AcadeME

Topstarter

Wat mag je verwachten?

Jouw groei staat centraal. Want je wil een serieuze impact maken op je job. Daarom bieden wij je coaching, opleiding en training in onze Impact AcadeME. Hoe gaat dat nu concreet?

Jouw eerste stappen bij Planet Talent

Het startschot weerklinkt.. Jij begint aan jouw avontuur bij de klant. De muffe geur van de aula maakt plaats voor een koffie-infused kantooromgeving. Een senior begeleidt je en al doende leer je de kneepjes van het vak.

Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_682201

Are you up for it?

Op het tweedaagse bootcamp scherp je jouw personal skills aan. Met de slijper finetunen we jouw manier van werken. Meetings aanpakken, timemanagement, verbale en non-verbale communicatie… het komt er allemaal aan bod.

conference-room-digital-nomad-discussion-1181405

Learn from the best

Je zal veel bijleren en snel groeien. Nee, dat is geen loze belofte! Hard skills leer je on the job. Maar wie echt het verschil wil maken, beperkt zich niet tot die job skills. Tijdens webinars, workshops en labcafés leer je van de best practices van coaches, experts en topstarters. Zo krijgen ook jouw soft skills een serieuze boost.

Meer over Impact AcadeME

electronics-employees-explaining-1181615

Jouw persoonlijke coach, jouw groeitraject

Je staat er nooit helemaal alleen voor. Een coach met tonnen expertise staat klaar om jouw groei te ondersteunen. Elke drie maand worden jouw verbeteringen in kaart gebracht en kijken jullie samen naar jouw volgende stap. Want blijven groeien is het doel.

Maak kennis met de coaches

coaching-coders-coding-7374-752039-edited

Gezonde geest in een gezond lichaam

Eat, sleep, work, repeat? Nee hoor, wij zijn ervan overtuigd dat je zeker ook de tijd moet nemen voor ontspanning. Bewegen op het werk is hier een serieus thema, net als netwerken en fun. We nemen jaarlijks deel aan tal van sportevenementen en betrekken liefst zoveel mogelijk collega’s hierin. Staan jouw loopschoenen al klaar?

team

Jouw transfer is een feit

Jouw traject bij Planet Talent wordt beloond met een transfer naar de klant. Vanaf dat moment ga je als Planet Talent alumnus door het leven en daar mag je best fier op zijn!

Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_714837-150112-edited-797287-edited

Grow hard or go home

Wij zijn geen consultancy bureau, wij zijn groeiversnellers: het topstarter-label garandeert een boost voor de rest van je carrière. Bij de klant werk je mee aan innovatieve projecten en ontwikkel je jouw hard skills. En ondertussen blijf je leren en jezelf ontwikkelen dankzij de Impact AcadeME. Je krijgt ‘the best of both worlds’ dus… Zit je nog met vragen? Het antwoord vind je vast bij de FAQ.

 

Ontdek onze vacatures

 

solliciteer nu!

Neem contact op met ons