Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

Zoek je jong talent?

 

Om je bedrijf te doen groeien, is het essentieel dat je de juiste spelers in de strijd gooit. Niet makkelijk om het juiste talent te vinden? Profielen die niet alleen de juiste kennis en vaardigheden hebben, maar waarmee er echt een match is en die op lange termijn het verschil kunnen maken ten opzichte van de concurrentie? Met de topstarters van Planet Talent haal je jong geweld in huis dat je gerust in de frontlinie kan zetten:

 

DALLAS PLANET TALENT v9

 

De ‘war for talent’? Die win je niet alleen. Gemotiveerde strijdkrachten vinden en medewerkers engageren op lange termijn is niet makkelijk. Het dwingt moderne ondernemingen om op een andere manier te kijken naar talent, rekrutering, organisatie. Wil je meer jong talent aantrekken en tegelijkertijd het maximum benutten van het potentieel in je organisatie? Dan strijden wij graag met je mee.

 

Bij Planet Talent zorgen we voor een totaalaanpak. Wij helpen je contact te leggen met de juiste starter voor de juiste job. Maar daar stopt het niet. Om de groei van onze topstarters te versnellen, bieden we hen gedurende het uitgestippelde traject ook actieve ondersteuning door middel van coaching en begeleiding.


We streven ernaar om jong talent niet alleen klaar te stomen voor een job, maar voor de toekomst. En daarmee bij te dragen aan het toekomstige succes van jouw organisatie. Jij focust op de hard skills, en wij werken elke dag aan het versterken van hun soft skills. Zo ontzorgen we je op vlak van rekrutering, coaching en talent management zodat jij je weer 100% kan focussen op je job.

 

Boost je groei met topstarters!

 

Ben je benieuwd naar wat topstarters voor jou kunnen betekenen? Laat ze dan geen vacatures vullen, maar cruciale rollen vervullen. Bekijk ons gerust als een strategische, maar heel pragmatische partner. Deel je onze visie? Dan komen wij graag eens langs.

 

Ja, ik wil graag kennismaken