Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

Het verhaal van Maxim, Topstarter in Business & IT

4 minuten leesplezier
Geschreven door
Planet Talent

Maxim Kussé is een aantal jaar geleden zijn carrière bij Planet Talent begonnen als ambitieuze Topstarter in Business & IT als SAP consultant bij Atos. Hoog tijd om even terug te blikken. Hoe kijkt Maxim terug op zijn traject bij Planet Talent?

Maxim Kussé
Van de schoolbanken naar Planet Talent


 "Ondanks het feit dat ik geen achtergrond in IT heb, heeft Planet Talent mij de kans gegeven om in IT te werken. Daarnaast hebben ze mij ook doen groeien in de job omwille van alle opleidingen die ze mij aangeboden hebben. Dat zijn zaken die ik vandaag de dag nog altijd meeneem in mijn huidige functie."

 

Maxim Kussé_testimonial_V1_1920x1080_UHD


Cultural fit en opleidingen

"Planet Talent biedt alle Topstarters een uitgebreid gamma van opleidingen aan. Zowel soft als hard skills. De opleiding die mij, bij voorsprong, het meest is bijgebleven is het bootcamp. Daar zijn echte vriendschappen gesmeed."

"Bij Planet Talent kom je terecht in een bedrijf waar allemaal jonge mensen werken. Dat zorgt voor een hechte band en een leuke werksfeer. Daarnaast kan je terugvallen op een sterk netwerk van Topstarters waarbij je interessante ervaringen kan uitwisselen."

Advies voor jonge starters?

"Durf uitdagingen aan te gaan. Durf grenzen te verleggen."

"Start bij Planet Talent."

 

Start je carrière bij Planet Talent Geschreven door Planet Talent

Misschien wil je dit ook lezen