03/12/2020

William Leemans wordt Service Delivery Director van Planet Talent

Impact hebben op de professionele wereld van morgen, door binnen het exclusief ecosysteem rond digitale transformatie de groei te versnellen van jong talent en ambitieuze bedrijven: dat is de missie van Planet Talent. Om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen, vervoegt William Leemans vanaf nu het leiderschapsteam.

geschreven door: Planet Talent
Deel blogpost:

De war for talent is verre van gestreden. Planet Talent blijft daarom hooggeschoold, jong talent klaarstomen voor de arbeidsmarkt via een uniek programma met uitdagende rollen, een sterk trainingstraject en persoonlijke begeleiding.

Maar de markt staat niet stilweet CEO Kristel Seymus: “Na meer dan twintig jaar samen te werken met young professionals en topbedrijven, weten we perfect wat er leeft in de markt. Die kennis gebruiken we nu om zowel ons aanbod als de dienstverlening naar onze consultants en bedrijven verder uit te breiden.”  

Wat betekent dat voor de young potentials die jullie begeleiden?

Kristel: “Voor onze consultants betekent het een upgrade van het bestaande aanbodOns vernieuwd programma voorziet niet alleen meer opleidingen en meer persoonlijke begeleiding bij de start van hun carrièremaar ook in de jaren erna

Vanuit het bestaande sourcing model kunnen onze jonge talenten navigeren door verschillende rollen, gaandeweg ontdekken welke rollen bij hen passen en verder doorgroeien tot expert of digital leader.”  

 

En de bedrijven die klant zijn bij jullie? Wat verandert er voor hen? 

Kristel: Een nog nadrukkelijkere positionering als kwalitatieve sourcing partner. Onze klanten verwachten immers niet alleen ontzorging en sterke consultants die meteen inzetbaar zijn, ze rekenen ook op een langdurige professionele ondersteuning in elke fase van hun digitale transformatie

We willen dus meer zijn dan een rekruteringsoplossing en bieden onze klanten daarom toegang tot ons ecosysteem met hooggeschoold talent, likeminded experten en bedrijven die elkaar helpen om te groeien. 

Om die ambitie kracht bij te zetten hebben we gezocht naar iemand met aantoonbare ervaring op het vlak van serviceoptimalisatie. En dat profiel hebben we gevonden in William Leemans.” 

 

 

We willen meer zijn dan een rekruteringsoplossing. Daarom gaan we de komende maanden ons ecosysteem verder uitbouwen.

 

 

Vanwaar die keuze voor William Leemans? 

Kristel: “William heeft jarenlange ervaring in IT-service, consulting en projectmanagement. Professionaliseren en standaardiseren zit hem dus in het bloed. William was trouwens geen onbekende voor ons.

Vanuit zijn rol als Service Delivery Manager en later Business Manager bij Hewlett-Packard had hij al met ons samengewerkt, zij het vanuit de klantenzijde. Zijn ervaring en inzichten zijn perfect complementair aan die van het huidige leiderschapsteam. Samen gaan we mooie dingen realiseren.”  

 

Hoe ziet het interne leiderschapsteam er nu uit? 

Kristel: Het leiderschapsteam wordt uitgebreid naar drie personen. Ikzelf blijf als CEO de visie van het bedrijf bewaken en onze toekomststrategie uitwerken.

Steven De Bruyn heeft als Managing Director de dagdagelijkse leiding over het bedrijf en focust op de efficiëntie en effectiviteit van de organisatie als geheel.

En William Leemans komt er nu bij als Service Delivery Director. Het is zijn taak om de service en toegevoegde waarde voor onze klanten en consultants nog verder te optimaliseren. 

 

William, hoe voelt het om aan dit nieuwe avontuur te beginnen? 

William: “Ik zet deze stap met enthousiasme en vertrouwen. We kunnen dan ook terugvallen op een vertrouwensrelatie van meer dan twintig jaar. Net zoals iedereen bij Planet Talent geloof ik in het potentieel van jonge talenten en het nut van een strategische omkadering ervan. 

Ik kies dan ook vol overtuiging voor deze rol. Kristel, Steven en ik delen een gemeenschappelijke visie op de toekomst. Ik kan niet wachten om samen de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen.” 

Gerelateerde posts