27/03/2023

Op zoek naar de ultieme junior projectmanager opleiding?

Op zoek naar een baan als junior projectmanager? Lees alles over onze projectmanager opleiding, werken én leren samen. Neem nu de controle over je carrière.

geschreven door: Planet Talent
Neem de controle over je carrière, solliciteer voor de vacature junior projectmanager en volg tegelijk de projectmanager opleiding van Planet Talent.
Deel blogpost:

Een projectmanager heeft een uiterst complexe taak. Ben jij een pas afgestudeerde master op zoek naar een voorsprong op het vlak van projectmanagement? Geïnteresseerd in een bijkomende projectmanager opleiding?


Dan heb je verschillende mogelijkheden. Maar geen ervan – en zeker de meer traditionele niet – zal je 100% procent voorbereiden op de job van projectmanager. Net vanwege de complexiteit van de job en de vele vereiste competenties.

 

 


Niemand studeert af als projectmanager. Die job leer je al doende, stap voor stap.

 


Wil je snel hogerop komen? In dat geval is de junior projectmanager opleiding van Planet Talent essentieel. Je krijgt niet alleen de nodige knowhow om problemen aan te pakken, maar ook de instrumenten om je efficiëntie te verbeteren, processen te stroomlijnen en betere beslissingen te nemen.


En dat allemaal terwijl je aan de slag bent als junior projectmanager in het bedrijf van een onze klanten en daar een mooi loon voor krijgt dat om de zes maanden verhoogt.


Solliciteer nu voor een job als junior projectmanager bij Planet Talent en profiteer van de professionele en persoonlijke ondersteuning.


Nog even kort wat een projectmanager doet


In de blog 'Wat doet een projectmanager' lees je alles van a tot z. Hier vind je de essentie. Als projectmanager speel je een essentiële rol in een IT- of transformatieproject. Je begeleidt het project van start tot finish, houdt honderden details in de gaten, waaronder het budget en de timing, en bent voortdurend aan het organiseren, communiceren en coördineren.


We hebben het ook al uitgebreid gehad over de nodige competenties van een projectmanager. Een goede projectmanager is een waar organisatietalent dat zéér goed kan communiceren, mensen weet te motiveren, voortdurend onverwachte problemen oplost, administratief is aangelegd en bovenal blijk geeft van een uitgesproken commercieel talent.


Ben jij voer voor de junior projectmanager opleiding bij Planet Talent?


Als junior projectmanager bij Planet Talent - een van de topspelers in het veld - krijg je een geweldige kans om je vaardigheden op te bouwen en onschatbare ervaring op te doen.

 

  • Heb je een masterdiploma economie, techniek, rechten, bedrijfskunde, informatica... op zak en ben je op zoek naar een eerste motiverende functie? Een job die een springplank is naar een spannende en succesvolle toekomst?
  • Heb je een passie voor informatietechnologie (IT)?
  • Ben je een effectieve communicator, in staat om anderen te inspireren, en heb je een bijzondere aanleg voor coördinatie?

 

In dat geval kom jij in aanmerking om bij ons te beginnen. Je krijgt een junior projectmanager opleiding en intussen draai je mee in een internationaal bedrijf, innovatieve kmo of scale-up. Wat je bij ons leert, kan je dus meteen toepassen in je werksituatie.


Planet Talent biedt je een boeiende baan met een intensief trainingsprogramma


Ons intensief en gevarieerd Academy-opleidingsprogramma biedt je 150 uur coaching en training aan, per jaar! Daar zitten klassieke opleidingen tussen over de basisprincipes van projectmanagement, van planning en budgettering tot het beheren van middelen en het bewaken van de voortgang.


Je leert hoe je:

 

  • een project van begin tot eind effectief en systematisch beheert en leidt,
  • doelen stelt, tijdlijnen opstelt, taken delegeert, risico's beheert en projecten succesvol afrondt,
  • projecten klassiek of agile benadert om ze systematisch, tijdig, efficiënt en binnen het budget aan te pakken,
  • een plan opstelt dat rekening houdt met alle stakeholders en belanghebbenden die bij het project betrokken zijn,
  • en ze zover krijgt dat ze bijdragen aan het succes van een project.

 

Met al deze kennis ga je met vertrouwen elke projectgerelateerde uitdaging aan die je op je pad vindt.


Ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling


In onze projectmanager opleiding bieden we je ook een persoonlijk ontwikkelingsplan aan en coachen we je intensief op mentaal, sociaal, emotioneel én fysiek vlak.


Via tal van informele sportprogramma’s, events, feestjes, interessante sprekers, ervaren docenten en avontuurlijke bootcamps leer je je grenzen te verleggen en bouw je een (h)echte community van gelijkgezinden op.

 

 


Bij Planet Talent sta je er niet – NOOIT – alleen voor!

 


Je staat er inderdaad nooit alleen voor. Omdat de job van projectmanager zo complex is, krijg je van in het begin hulp en ondersteuning van een ervaren senior projectmanager. Maandelijks heb je een onderling gesprek waarin die peilt naar je werkervaring, eventuele problemen, of de job aan je verwachtingen en wensen voldoet, of er iets moet worden bijgestuurd...


Die heel persoonlijke aanpak, ondersteuning en training is enorm belangrijk, net omdat de job van projectmanager zo complex is.


Bestaat er nog een andere projectmanager opleiding?


Uiteraard bestaat er nog een andere projectmanager opleiding maar zoals hierboven aangestipt bieden die enkel de basis. Na het afronden van de opleiding is het aan jou om de job in de praktijk te leren. Vaak gebeurt dat met véél vallen en opstaan.


Voor de volledigheid lijst we een aantal andere projectmanager opleidingen op.

 

 

Zoals we hierboven al hebben vermeld, ervaring en praktijkkennis steek je niet op online achter je bureautje of op de schoolbanken.


Voordelen van onze aanpak in onze junior projectmanager opleiding?


Onze junior projectmanager opleiding biedt je niet alleen een springplank naar een boeiende, uitdagende job maar ook naar duurzaam succes. Je krijgt de kans om als stuurman je eigen leerproces en carrière in handen te nemen, en daar tegelijk een mooi loon voor te krijgen.


Bij Planet Talent vind je een professioneel en persoonlijk groeitraject van minstens twee jaar. We houden je graag zelfs nog wat langer aan boord. Een periode van vijf jaar beschouwen we als ideaal. Besef wel dat een projectmanager ook na vijf jaar ervaring nog steeds niet de grootste projecten voorgeschoteld krijgt.


Je verlaat ons en de junior projectmanager opleiding pas als je er écht klaar voor bent. Je voert meerdere opdrachten uit bij verschillende bedrijven en maakt een echt groeiproces door.


In onze junior projectmanager opleiding krijg je gegarandeerd een eerste en idealiter zelfs meerdere interessante job die een tijd duren, waarin je heel veel leert, veel interessante mensen leert kennen en het fundament legt voor een succesvolle carrière waarin je je gelukkig voelt.


Gebeten om de job van junior projectmanager uit te oefenen?


Stel je nu kandidaat voor de vacature junior projectmanager en de bijbehorende projectmanagement opleiding.


Neem contact op!

Gerelateerde posts