Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

Kickstart je carrière!

 

Ben je op zoek naar een job waarin je als starter kan blijven leren? Een job waar je jouw skills kan vergroten en de beste versie van jezelf kan worden? Maar kan je jouw potentieel op de arbeidsmarkt nog niet goed inschatten en mis je ervaring en een netwerk die jou op weg kunnen helpen? Dan is een traineeship bij Planet Talent op jouw lijf geschreven:

 

HubSpot Video

 

Onze traineeships in Business & Technology, IT Infrastructure, IT Development, Sales en Management, stomen hooggeschoolde starters klaar voor de toekomst. Ze combineren werken en leren, en zijn erop gericht om young potentials versneld te doen groeien in hun carrière.

In elk traineeship neem je deel aan een specifiek opleidingsprogramma waarin je jouw job skills aanscherpt. En in onze Impact AcadeME focus je op jouw persoonlijke groei en het ontwikkelen van je soft skills.

Al die kennis is natuurlijk niets waard als je ze niet kan toepassen. Daarom start je meteen in een opdracht bij één van onze klanten. Niet zomaar een bedrijf, maar de start-up, kmo of multinational die het best bij jouw ambities past. Zo blijf je leren, maak je impact vanaf dag één en word je een echte topstarter!

 

Iets voor jou? Join the club!

 

Geprikkeld door onze aanpak en klaar om je carrière te starten? Dan willen wij jou heel graag leren kennen. Laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier of stuur ons meteen jouw cv via onze sollicitatietool. Nog niet zeker welke richting je uit wil? Dan kan je ook spontaan solliciteren.