Frank van Dyckelaan 7b, 9140 Temse

Tel. 03 226 48 28

Email: info@planet-talent.com

Boost je groei met topstarters

De ‘war for talent’? Die win je niet alleen. Gemotiveerde strijdkrachten groeien niet aan de bomen en zogenaamde high potentials deserteren sneller dan verwacht. Nee, medewerkers engageren op lange termijn is niet makkelijk. Het dwingt moderne ondernemingen om op een andere manier te kijken naar talent, rekrutering, organisatie…

Wil je meer jong talent aantrekken en tegelijkertijd het maximum benutten van het potentieel in je organisatie? Dan strijden wij graag met je mee.

Wij ontzorgen je op vlak van rekrutering, coaching en talent management zodat jij je weer 100% kan focussen op je job. Laat die ‘war for talent’ maar aan ons over.

Trek ten strijde
Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_1028689

Hoe versterken we jouw organisatie?

Wij zijn gespecialiseerd in recruitment van IT-, sales- en managementprofielen. Managers ontzorgen in het opleiden, coachen en engageren van deze veelgevraagde profielen, is voor ons dagelijkse kost. Samen sterk! Door onze krachten te bundelen, stimuleren we niet enkel de groei van de topstarters, maar ook die van jouw bedrijf.

Lees meer over onze aanpak

Geen spervuur aan cv’s

De perfecte match tussen de kandidaat en jouw bedrijf, dat is het doel. Daarom genereren wij heel het jaar door een constante instroom aan topstarters. En introduceren we enkel kandidaten die bij jouw noden, ambities en bedrijfscultuur passen. Je mag gedreven toptalenten verwachten die geselecteerd zijn op basis van hun leervermogen, attitude en motivatie.

Ons selectieproces

Stocksy_txpabbde445E2x100_OriginalDelivery_634624

Impact, vandaag én morgen

De match is pas geslaagd als de topstarter niet alleen zelf groeit, maar ook jouw bedrijf doet groeien. Van feedback over klantgerichtheid tot time management: hun personal skills en development nemen wij onder handen. Zo kan jij je volledig focussen op de job inhoud en het behalen van resultaten.

 

Ontdek de Impact AcadeME

conference-room-digital-nomad-discussion-1181405

De coach als bondgenoot

Via continue feedback van topstarters en managers werkt de coach actief mee aan de groei van jouw bedrijf. Door nauw samen te werken en kennis te delen, spreken we na twee jaar van een ‘transfer van leadership’. Je werft niet alleen de topstarter aan maar verzilvert ook alle opgedane kennis over het stimuleren van (jong) talent in jouw bedrijf.

Lees meer over onze aanpak

Sollicitatie
PT_website_beeld_in_a_Patrick

Ik heb vertrouwen in de visie van Planet Talent. Ze hebben nog nooit iemand voorgesteld met wie ik niet zou willen samenwerken.

Patrick Gyseling - Chief Commercial Officer
bij Atos Belgium

Ontdek onze topstarter tracks

Topstarters in IT

Ontwikkelaars, ingenieurs of analisten: er is altijd een topstarter die bij jouw specifieke noden past. Topstarters in IT hebben een bachelor- of masterdiploma op zak en blinken uit door hun uitzonderlijk leervermogen. IT recruitment bij Planet Talent focust op drive, mindset en de fit met jouw bedrijfscultuur.

Nieuwkomers in IT

Ook jong talent zonder IT-diploma kan een belangrijke schakel vormen tussen technologie en jouw business. Deze topstarters hebben vaak een economische achtergrond, maar worden vooral geselecteerd op basis van hun analytisch inzicht, business mindset en communicatieve skills. En dankzij hun sterk leervermogen leren ze in no time met jouw tools werken.

Topstarters in sales

Juniors in sales? Niet evident, wel efficiënt! Topstarters in sales zijn onmiddellijk inzetbaar voor lead generation, social selling of account management. Hun drive en creativiteit kent geen grenzen. Tijdens ons specifieke start 2 sell-programma ontwikkelen ze een effectieve aanpak voor het behalen van jouw doelstellingen.

Topstarters in management

Effectief project management: het is weinigen gegeven. Onze topstarters worden specifiek gecoacht op het samenbrengen van jouw IT- en business doelstellingen. Ingenieurs met economische bagage of economen met een hart voor technologie: topstarters in management zetten het resultaat altijd voorop. 

Planet Talent, wie?

Gedreven topstarters introduceren bij innovatieve bedrijven en beide partijen sneller doen groeien, dat is onze missie. Aan die groei werkt onze community van topstarters, coaches en experts elke dag. Groeien, dat is vooral blijven leren. Kennis delen is dus wat we het liefste doen: op labcafés, tijdens webinars, op bootcamps en aan het koffieapparaat. Benieuwd wie er allemaal deel uitmaakt van ons netwerk?

Visual_Site

 

Ontmoet het team

 

Neem nu contact op

pt_visual

Bekijk onze blogs

Neem contact op met ons